013 5700020

013 5700020

Botox


Hoe werk botox?
Ons gezicht beweegt de hele dag. Praten, lachen, eten, bij alle bewegingen zijn de spieren in het gezicht actief. Door deze activiteit trekt de huid op bepaalde plaatsen samen. En juist op die plekken ontstaan rimpels. In het begin zijn er alleen lijntjes te zien en later worden dit rimpels of zelfs plooien.

Botox is een veilige en betrouwbare werkstof die is geregistreerd als medicijn. Het laat de spieren die verantwoordelijk zijn voor het samentrekken, ontspannen. Hierdoor blijft de huid gladder en is de rimpel minder of niet meer zichtbaar. Ook zorgt het niet meer samentrekken van de huid ervoor dat de rimpel niet dieper kan worden. Botox werkt dus niet alleen om bestaande rimpels te laten verminderen of verdwijnen, maar juist ook om rimpels te voorkomen.


Wat gebeurt er tijdens de behandeling?
De behandeling zelf duurt meestal niet langer dan 15 minuten. Botox word toegediend middels een lokale injectie met een zeer dunne naald. Het remt de signaal overdracht van de zenuw naar de spier. Dit heeft een spierverzwakking tot gevolg. Daarom wordt botox alleen in de te behandelen spier ingespoten.


Wanneer zie ik resultaat?

Het effect is vanaf 1 tot 2 weken te zien. In alle gevallen is het een tijdelijk effect. In het begin 3-4 maanden, bij herhaalde behandelingen eventueel tot 6 maanden.

Tarieven:

Eén zone:         € 190,00
Twee zondes:   € 360,00
Drie zones:       € 520,00
Oksel:               € 600,00