013 5700020

013 5700020

Over huisartsen praktijk Koolhoven (Reeshof)


Waar staan wij voor?

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief zeer goede huisartsenzorg.
Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.
Zo werken we zo samen om u steeds beter van dienst te zijn.

Flexibiliteit en service zijn ook belangrijk. Daarom streven wij naar een zo uitgebreid mogelijke bereikbaarheid. De praktijk is alle werkdagen van het jaar geopend, zodat u voor zorg altijd op uw eigen vertrouwde adres terecht kunt.
Daarnaast hanteren we zeer uitgebreide openingstijden. Zo is de praktijk op maandag van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar, dinsdag van 8.00 tot 18.00 uur, woensdag van 8.00 tot 20.00 uur, donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Ook is er iedere eerste zaterdag van de maand een spreekuur op afspraak.

En we blijven streven naar een verbetering van kwaliteit en service. Daarvoor zoeken we naar mogelijkheden om onze dienstverlening uit te breiden. En altijd met als doel onze missie, gestand te doen: “Huisartsenpraktijk Koolhoven: Daar staat ú centraal!”

Wilt u onze missie en visie lezen klik dan hier