013 5700020

013 5700020


Lieve patiënten,

Ik heb geprobeerd om zo veel mogelijk van jullie persoonlijk op de hoogte te stellen maar om jullie allemaal te kunnen bereiken ook hier een berichtje. Per januari 2020 ga ik verhuizen en dus stoppen bij praktijk Koolhoven.

Ik verhuis met mijn gezin naar Ameland. Als arts biedt het eiland veel uitdaging omdat er geen ziekenhuis op het eiland is en je dus ook verantwoordelijk bent voor alle spoedzorg. Echt wel een beetje ‘ dokter Deen ’ dus.
Daarnaast is het een prachtige omgeving om in te mogen gaan wonen. Dat maakt dat ik de stap kan maken om het fijne Brabant achter me te laten en zoveel hier te gaan missen. Hoe dichterbij het komt hoe meer het begint te voelen als semi-emigreren.
Ik heb met heel veel plezier gewerkt in praktijk Koolhoven, er staat een geweldig warm team met wie ik heel fijn heb mogen samenwerken.
De assistenten zijn echt goud waard en ik heb in dokter Smulders echt een gedroomde leermeester en goede vriend.
De laatste tijd is hard gewerkt om een hecht duurzaam team van dokters op te bouwen. Dat is met 6 vaste huisartsen en een PA meer dan gelukt! Dus ik laat jullie achter in hele goede handen.
Ik heb met heel veel van jullie een mooie band op mogen bouwen. Heel veel dank daarvoor.

Voor de laatste keer houdoe!

Dominique Krist