013 5700020

013 5700020


I.v.m. de groei van de praktijk zal vanaf januari 2020 er een extra praktijkondersteuner somatiek naast Lieke in onze praktijk starten.
Hieronder stelt ze zich aan u voor:
 
Via deze weg wil ik me graag voorstellen. Mijn naam is Sandra Rojer-Rodrigues da Silva, ik ben gehuwd en moeder van twee pubers, een jongen en een meisje. Ik woon in Tilburg.
Na mijn studie tot verpleegkundige aan de Hogeschool in Breda heb ik een aantal jaren in het Tweesteden Zekenhuis in Tilburg gewerkt op afdeling oncologie, orthopedie en urologie. Daarna ben ik overgestapt naar de PI Tilburg
(gevangeniswezen) waar ik als justitieel verpleegkundige heb gewerkt en veel ervaring heb opgedaan.
In 2011 heb ik mijn opleiding tot praktijk ondersteuner behaald aan de HAN (Hogeschool in Nijmegen). Sindsdien werk ik als Praktijkondersteuner.
Afgelopen twee jaar heb ik in verschillende huisartsenpraktijken gewerkt met patiënten met diabetes, hart en vaatziekten en astma/COPD. Ik begeleid patiënten en geef voorlichting over chronische ziekten.
Afgelopen 2 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de huisartsenpraktijk. Vanaf 2 januari zal ik op donderdag en vrijdag werken in de praktijk.