013 5700020

013 5700020


Dokter Masman zal starten met 1 dag per week en vanaf november zal zij 3 dagen aanwezig zijn in de praktijk.

 

Mijn naam is Anniek Masman (1983). Direct na het afronden van de studie geneeskunde in Leiden in 2009 ben ik gestart met promotieonderzoek bij het Erasmus MC. Dit wetenschappelijke onderzoek vond plaats in palliatief centrum en hospice Laurens Cadenza in Rotterdam. Als onderzoeker had ik veel direct contact met patiënten en hun familie.

Tijdens mijn opleiding tot huisarts ben ik, in juni 2016, gepromoveerd en in januari 2018 heb ik mijn huisartsopleiding afgerond. Daarna ben ik als huisarts aan de slag gegaan.

Ik was altijd al erg enthousiast over de huisartsgeneeskunde, omdat de vele facetten van het vak en het contact met allerlei patiënten mij erg aanspreekt. Een zeer waardevol onderdeel van mijn vak als huisarts is dat ik ook ‘begeleider van levenservaringen’ mag zijn. Ik wil dan ook graag de hoogte- en dieptepunten in het leven van patiënten ondersteunen: van bijvoorbeeld de geboorte van een kind, een scheiding of ernstig ziek zijn, tot het overlijden van een dierbare. In mijn contacten met patiënten probeer ik onbevooroordeeld te zijn. Bovendien kijk ik naar een patiënt als een mens met een klacht, probleem of ziekte, die deze zaken op een eigen manier beleeft en daaraan betekenis geeft. Graag zoek ik samen met de patiënt naar de meest passende zorg.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.