Aantal gebruikers MijnGezondheid.net verdubbeld

22 augustus 2023

In 2 jaar tijd is het aantal patiënten van Huisartsenpraktijk Koolhoven dat gebruik maakt van het platform MijnGezondheid.net verdubbeld! Zij hebben het gemak ervaren van een online oplossing, waarbij ze zelf medische zaken kunnen regelen op een moment dat hen goed uitkomt. Zo maken ze gebruik van de mogelijkheden om afspraken in te plannen, herhaalrecepten te bestellen en uitslagen in te zien. Ook wordt het gemak van het e-consult steeds meer ontdekt. Via een e-consult kan de patiënt berichten/ vragen versturen (eventueel voorzien van een foto) naar zijn/ haar zorgverlener. Op deze manier kan een medische vraag beantwoord worden, zonder dat er altijd een consult moet plaatsvinden (geldt uiteraard niet voor spoedgevallen).

Regel ook uw medische zaken als het ú uitkomt!

Wij verwachten dat nog veel meer patiënten het gemak van MijnGezondheid.net willen ontdekken. Bent u ook nieuwsgierig wat het voor u kan betekenen? Lees dan snel verder op deze website op MijnGezondheid.net (MGn) en meld u aan!

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022