Patiënteninformatie

MijnGezondheid.net (MGn)

Zelf online regelen

Met het online patiëntenportaal MijnGezondheid.net communiceert u als patiënt op een veilige manier en op afstand met uw eigen huisarts en/of apotheker. Een groot voordeel is dat u zelf kunt bepalen waar en wanneer u dat doet. U regelt uw zaken dus op een moment dat het ú goed uitkomt. Als aanvulling hierop kunt u ook gebruik maken van de app MedGemak. 

Wat kunt u online regelen?

Via MijnGezondheid.net en de MedGemak app kunt u bijvoorbeeld:
afspraken maken
herhaalrecepten aanvragen
– een e-consult doen (bericht aan de huisarts sturen, evt. met bijlage)*
– uw dossier inzien
– lab-uitslagen bekijken
specialistenbrieven inzien

Meer informatie

In onderstaand filmpje krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden die de website en/of de app bieden om uw medische zaken zelf te regelen. Ook de assistente kan u meer informatie geven. Maar u kunt ook op de website zelf terecht via MijnGezondheid.net.

Heeft u al een account en heeft u nog vragen over het gebruik van de MijnGezondheid.net of de Medgemak app, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen


Kies voor gemak!

Regel uw medische zaken als het ú uitkomt:

  1. Meld u met uw DigiD aan via MijnGezondheid.net
  2. Wij krijgen na uw aanmelding een seintje
  3. Wij zetten uw dossier open
  4. U heeft toegang en regelt uw zaken met gemak
Ga naar www.mijngezondheid.net
Ga naar www.mijngezondheid.net

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022