Over ons

Ons team

Multidisciplinair team

Binnen onze huisartsenpraktijk is een gevarieerde groep zorgprofessionals werkzaam om u als patiënt optimale zorg en aandacht te kunnen bieden. Ondanks de steeds toenemende druk in de zorgsector zoeken wij altijd naar mogelijkheden om onze kwaliteit en dienstverlening nog verder te verbeteren.

En altijd met als doel onze missie, gestand te doen: “Huisartsenpraktijk Koolhoven: Daar staat ú centraal!”

De praktijk en ons team

Kennismaken met ons team?

Klik op onderstaande linkjes om te zien wie deel uitmaakt van ons professionele team.

Om optimale zorg te kunnen leveren aan u als patiënt wegen wij steeds zorgvuldig af welke collega u het beste kan helpen.

Wie doet wat in de huisartsenpraktijk?

Bent u nieuwsgierig wat iedereen in onze praktijk doet? In onderstaand overzicht ziet u in het kort de rolverdeling binnen ons team. Samen hebben we heel veel kennis en ervaring. En als het nodig is overleggen we graag met elkaar. Zo zorgen we samen voor de beste zorg voor ú als patiënt. We helpen u graag en staan altijd voor u klaar.HUISARTS


Ons team van huisartsen bestaat uit praktijkhouder Jan Smulders en een aantal vaste waarnemers. We zijn een opleidingspraktijk. Regelmatig is er ook een huisarts in opleiding aanwezig.

PHYSICIAN ASSISTANT


Onze Psysician Assistant (PA) ziet zelfstandig patiënten. Daar is zij voor opgeleid. Zij kan indien nodig overleggen met één van de aanwezige huisartsen.

VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST


Onze Verpleegkundig Specialist (VS)  ziet zelfstandig patiënten. Daar is hij voor opgeleid. Hij kan indien nodig overleggen met één van de aanwezige huisartsen.

PRAKTIJK-ONDERSTEUNER SOMATIEK


Onze POH’s zien patiënten met chronische ziekten, zoals Diabetes, Astma/COPD en hart- en vaatziekten.
Ook kunnen zij u helpen met stoppen met roken of leefstijladvies.

PRAKTIJK ONDERSTEUNER GGZ


Onze POH’s GGZ zijn opgeleid in de geestelijke gezondheidszorg. Zij ondersteunen patiënten met psychische problemen.
SPREEKUUR ONDERSTEUNER HUISARTS


Deze assistentes zijn opgeleid om zelfstandig bepaalde klachten te beoordelen. indien nodig kunnen zij altijd overleggen met aanwezige huisartsen.
PRAKTIJK ASSISTENTES


Onze assistentes zijn de duizendpoten van de huisartsenpraktijk. Zij staan u telefonisch te woord, bemannen de balie, maar doen ook verrichtingen zoals injecties, oren uitspuiten, maken van hartfilmpjes etc.
PRAKTIJKMANAGER


Onze praktijkmanager zorgt ervoor dat alle operationele zaken binnen onze praktijk op rolletjes
lopen, zodat ons medische team optimale patiëntenzorg kan bieden.


Interesse om bij ons te werken?

Door onze snelle groei zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die deel willen uitmaken van dit multidisciplinaire team en die samen met ons willen bouwen aan optimale patiëntenzorg en de ontwikkeling van onze praktijk? Check dus regelmatig onze vacatures!

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022