Over ons

Introductie

Persoonlijke benadering en goede huisartsenzorg

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij grote waarde aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en, waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

Huisartsenpraktijk Koolhoven is gevestigd in Gezondheidscentrum Koolhoven. Wij bieden u en uw familie Gezondheidszorg Onder Eén Dak aan. In deze GOED is huisartsenzorg, priklab (Diagnovum), psychologische zorg (Focus Psychologie en Coaching) en verloskundige zorg gevestigd.

Optimale service en bereikbaarheid

We zijn elke (werk)dag van het jaar geopend, inclusief een wekelijks avondspreekuur tot 20:00u. Elke eerste zaterdag van de maand is er een ochtendspreekuur tussen 09.00u en 12.00u. Voor zorg en hulp buiten openingstijden hebben we een overeenkomst met de Centrale Huisartsenpost Midden Brabant voor het leveren van die zorg die niet tot de reguliere openingstijden kan wachten. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur. Om 11.15 uur drinken wij gezamenlijk een kop koffie en zijn we alleen bereikbaar in geval van spoed.

Afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt met de assistentes via 013-5700020 tussen 8.00 en 10.00 uur. Uiteraard doen we er alles aan een afspraak zo snel mogelijk in te plannen. Hierbij hebben spoedeisende zaken voorrang. Herhaalrecepten kunnen via de assistente, de receptenlijn of de website besteld worden. Dit kan ook via Mijn.gezondheid.net

Maak kennis met ons team en het Gezondheidscentrum, lees meer over onze kwaliteit, missie en visie en onze rol als opleidingspraktijk.

Tot snel in Huisartsenpraktijk Koolhoven

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022