Stralende blik

Bovenooglidcorrectie

Samenwerking met Hanssen Medicals

Huisartsenpraktijk Koolhoven werkt sinds 2019 intensief samen met Hanssen Medicals, dat in 2018 werd opgericht door Lisan Hanssen. U kent haar wellicht als de Physician Assistant (PA) in onze huisartsenpraktijk, maar ze heeft ook al bijna tien jaar ervaring in de plastische chirurgie. Zo heeft ze al meer dan 500 bovenooglidcorrecties uitgevoerd en verstaat daardoor haar vak als geen ander.

Wilt u ook weer een sprankelende blik?

U kunt bij Lisan terecht voor een eerlijk, oprecht en kundig advies. Met haar expertise, nauwkeurigheid en enthousiasme zorgt ze ervoor dat u met een open, natuurlijke blik én een glimlach in de spiegel kunt kijken. Hanssen Medicals staat voor échte kwaliteit van zorg, met oog voor jou!

Wat kunt u verwachten?

  • Vriendelijkheid en denken in mogelijkheden bij het plannen van een vrijblijvende afspraak
  • Oprechtheid, een luisterend oor en eerlijk advies tijdens de intake
  • Professionaliteit en secuurheid in de voorbereiding op de operatie
  • Focus, precisie, vertrouwen, geruststelling en gaan voor een natuurlijke uitstraling tijdens de bovenooglidcorrectie
  • Er voor u zijn tijdens de nazorg

Locatie van behandeling

Door de nauwe samenwerking met Huisartsenpraktijk Koolhoven kan Lisan naast haar werkzaamheden als Physician Assistant ook de intake en behandelingen in het kader van ooglidcorrecties uitvoeren vanuit onze mooie locatie in Gezondheidscentrum Koolhoven.

Meer informatie

Overweegt u ook een ooglidcorrectie en wilt u meer informatie? Kijk dan op www.hanssen-medicals.nl

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022