Patiënteninformatie

Zelfzorg – Moet ik naar de dokter

Wanneer naar de dokter?

Heeft u een gezondheidsklacht en twijfelt u of u naar de dokter moet? Tenslotte is een doktersbezoek niet bij alle  klachten nodig. Dan is het handig om te weten wat u moet doen. Dat scheelt ú mogelijk een onnodig doktersbezoek en geeft het praktijkteam tegelijkertijd de ruimte voor patiënten/ klachten waarvoor een doktersbezoek wel noodzakelijk is.

Uiteraard wilt u wel een duidelijk advies wat u aan uw klachten kunt doen en of u naar de dokter moet. Onderstaand vindt u meer informatie over handige websites / apps die u kunnen helpen om te bepalen of een doktersbezoek noodzakelijk is.

En mocht blijken, dat een doktersbezoek ook voor úw klachten gewenst is, dan bent u natuurlijk van harte welkom op onze praktijk.

Moetiknaardedokter.nl

Om hierover zekerheid te krijgen kunt u voordat u contact opneemt met de huisartsenpraktijk eerst kijken op de website moet ik naar de dokter.

Moet ik naar de dokter app

U kunt ook de app downloaden, dan heeft u de informatie altijd en overal bij de hand en kunt u snel de check doen of een doktersbezoek noodzakelijk is. Ook als u op vakantie bent, is deze app dus heel handig.

Thuisarts.nl

Ook op de website van thuisarts.nl vindt u handige informatie, die uw vragen m.b.t. uw klachten kan beantwoorden. De website geeft betrouwbare informatie en is gemaakt door artsen.


Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022