Patiënteninformatie

Openingstijden

Onze openingstijden

Huisartsenpraktijk Koolhoven hanteert ruime openingstijden. De praktijk is alle werkdagen van het jaar geopend (ook in alle schoolvakanties), zodat u voor zorg altijd op uw eigen vertrouwde adres terecht kunt. Daarnaast is onze praktijk ook op woensdagavond geopend.

Dagelijks hebben we van 11.15 -11.30 uur een gezamenlijke koffiepauze en zijn we alleen voor spoed bereikbaar.

Ons professionele team staat graag voor u klaar en zal alle kennis en ervaring inzetten om optimale patiëntenzorg te bieden.

Praktijkbezoek niet altijd nodig

Heeft u een medische vraag, dan is een consult op de praktijk niet altijd noodzakelijk. Kijk ook eens op “Moet ik naar de dokter” of maak gebruik van de mogelijkheid om een vraag te stellen via een e-consult (u dient dan een account te hebben van het platform MijnGezondheid.net. Wellicht wordt uw vraag op deze manier al volledig beantwoord en kan een bezoek aan de praktijk achterwege blijven. Wel zo gemakkelijk!

Bij twijfel kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!


Openingstijden


maandag
08:00 – 17:00 uur
dinsdag
08:00 – 17:00 uur
woensdag
08:00 – 20:00 uur
donderdag
08:00 – 17:00 uur
vrijdag
08:00 – 17:00 uur
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten


Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022