Patiënteninformatie

Spreekuren

Verschillende soorten spreekuur

Onze praktijk biedt meerdere mogelijkheden van contact met onze zorgverleners. Afhankelijk van de aard van uw zorgvraag of zorgbehoefte maken wij in overleg met u de beste keuze om u optimaal te helpen. Voor meer informatie over de mogelijkheden klikt u op één van onderstaande opties:

Afspraak maken?

U heeft altijd een afspraak nodig voor ons spreekuur. Meer informatie vindt u bij afspraak maken. Soms bent u echter ook al goed geholpen met een zelfzorgadvies en is een afspraak niet nodig. Kijk daarom ook eens bij de informatie over zelfzorg op deze website

Afspraak annuleren?

Kan de afspraak onverhoopt niet doorgaan? Geef dit dan ook altijd tijdig aan ons door. Het liefst zo snel mogelijk (uiterlijk 1 dag van tevoren), dan kunnen we namelijk nog een andere patiënt inplannen. Raadpleeg ook ons beleid m.b.t. niet verschijnen op een afspraak.

Andere openingstijden

Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat onze openingstijden tijdelijk veranderen, bijvoorbeeld  vanwege vakantie, ziekte en/of nascholing. Ook kan er tijdens vakanties sprake zijn van een lagere bezetting. We vragen hiervoor uw begrip.Openingstijden

Op vrijdagen zijn wij open in uitzondering van vakanties en/of feestdagen.


maandag
08:00 – 17:00 uur
dinsdag
08:00 – 17:00 uur
woensdag
08:00 – 20:00 uur
donderdag
08:00 – 17:00 uur
vrijdag
08:00 – 17:00 uur
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022