Nieuws


3 oktober 2023 Algemeen

Binnenkort is het weer tijd voor de griepvaccinatie. Als u hiervoor in aanmerking komt, heeft u van ons een brief ontvangen. Wij verzoeken u vriendelijk rekening te houden met de aangegeven datum en tijd voor de griepvaccinatie, aangezien het voor ons niet mogelijk is om iedereen tussendoor te vaccineren. De deur zal om 16.00 uur opengaan, het tijdstip waarop het vaccineren start. Gelieve niet vóór 16.00 uur te komen om lange wachtrijen te voorkomen. Aangezien onze wachtruimte wordt gebruikt als priklocatie, is het helaas niet mogelijk om binnen te wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Ook vragen wij u de oproep (de uitnodigingsbrief) mee te nemen en ervoor te zorgen dat u uw bovenarm gemakkelijk vrij kunt maken. Houd hier dus rekening mee bij uw kledingkeuze.

Dank voor uw medewerking.



22 augustus 2023 Algemeen

In 2 jaar tijd is het aantal patiënten van Huisartsenpraktijk Koolhoven dat gebruik maakt van het platform MijnGezondheid.net verdubbeld! Zij hebben het gemak ervaren van een online oplossing, waarbij ze zelf medische zaken kunnen regelen op een moment dat hen goed uitkomt. Zo maken ze gebruik van de mogelijkheden om afspraken in te plannen, herhaalrecepten te bestellen en uitslagen in te zien. Ook wordt het gemak van het e-consult steeds meer ontdekt. Via een e-consult kan de patiënt berichten/ vragen versturen (eventueel voorzien van een foto) naar zijn/ haar zorgverlener. Op deze manier kan een medische vraag beantwoord worden, zonder dat er altijd een consult moet plaatsvinden (geldt uiteraard niet voor spoedgevallen).

Regel ook uw medische zaken als het ú uitkomt!

Wij verwachten dat nog veel meer patiënten het gemak van MijnGezondheid.net willen ontdekken. Bent u ook nieuwsgierig wat het voor u kan betekenen? Lees dan snel verder op deze website op MijnGezondheid.net (MGn) en meld u aan!



9 augustus 2023 Algemeen

Heeft u al toestemming gegeven om uw medische gegevens te delen?

Wij hebben gemerkt dat veel patiënten nog vragen hebben over de mogelijkheid om medische gegevens uit te wisselen met andere zorgverleners. Het belang hiervan is groot, b.v. als u onverwachts bij een andere zorgverlener terecht komt. Als patiënt dient u hiervoor wel eerst toestemming te geven. Maak uw keuze dus kenbaar. Dat kan op verschillende manieren. Om u op weg te helpen hebben we uitgebreide informatie voor u op onze website geplaatst.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie. Komt u er toch niet uit? Dan helpen wij u graag verder.



26 juni 2023 Algemeen

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een vaste huisarts. Een huisarts die het verschil kan én wil maken voor onze patiënten. Ben of ken jij die (waarnemend) huisarts die klaar is voor de volgende stap en zich aan onze praktijk wil verbinden? Wil jij meer weten over deze boeiende rol in een groeiende praktijk? Lees dan snel verder op Vacature vaste huisarts

Wil jij weten wat je toekomstige collega’s vertellen over Huisartsenpraktijk Koolhoven? Lees dan snel de interviews met Lisan, Rachel en Lieke op https://lnkd.in/eXmpGZ9a en https://lnkd.in/esdZ8Rms



23 maart 2023 Algemeen

Wilt u ook weer een sprankelende blik?

Huisartsenpraktijk Koolhoven werkt sinds 2019 intensief samen met Hanssen Medicals, dat in 2018 werd opgericht door Lisan Hanssen. U kent haar wellicht als de Physician Assistant (PA) in onze huisartsenpraktijk, maar ze heeft ook al bijna tien jaar ervaring in de plastische chirurgie. Zo heeft ze al meer dan 500 bovenooglidcorrecties uitgevoerd en verstaat daardoor haar vak als geen ander.

Door de nauwe samenwerking met Huisartsenpraktijk Koolhoven kan Lisan naast haar werkzaamheden als Physician Assistant ook de intake en behandelingen in het kader van ooglidcorrecties uitvoeren vanuit onze mooie locatie in Gezondheidscentrum Koolhoven.

Overweegt u ook een ooglidcorrectie en wilt u meer informatie? Kijk dan op deze website op bovenooglidcorrectie of op www.hanssen-medicals.nl

 



11 januari 2023 Algemeen

Met een e-consult kunt u online medische vragen stellen aan uw zorgverlener. Het is een handige manier om schriftelijk met uw zorgverlener te communiceren bij vragen die niet dringend zijn en waarvoor een consult op de praktijk waarschijnlijk niet nodig is.

Huisartsenpraktijk Koolhoven biedt u de mogelijkheid om hier gebruik van te maken. U dient hiervoor wel een account te hebben van Mijngezondheid.net

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kijk dan hier



6 december 2022 Algemeen

Heeft u uw keuze al kenbaar gemaakt?

Wij hebben gemerkt dat veel patiënten nog vragen hebben over de mogelijkheid om medische gegevens uit te wisselen. Als patiënt dient u hiervoor eerst toestemming te geven. Om u op weg te helpen hebben we uitgebreide informatie voor u op onze website geplaatst.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie. Komt u er toch niet uit? Dan helpen wij u graag verder.



22 november 2022 Algemeen

Onze praktijk is altijd in beweging. Nadat we in 2021 verhuisd zijn naar dit mooie nieuwe Gezondheidscentrum is het nu tijd voor een nieuw logo. Een logo dat past bij onze ambitie om onze patiënten nu én in de toekomst centraal te stellen.

Bij Huisartsenpraktijk Koolhoven kiezen wij voor een persoonlijke benadering, waarbij we optimale medische zorg combineren met aandacht voor onze patiënten. Ons nieuwe logo geeft onze praktijk een moderne en warme uitstraling. De komende tijd zult u dit logo gaan zien in onze communicatiematerialen, maar we laten u in onze praktijk al graag kennis maken met ons nieuwe logo.



9 november 2022 Algemeen

Binnenkort is het weer tijd voor de griepvaccinatie. Als u hiervoor in aanmerking komt, heeft u van ons een brief ontvangen. Wij verzoeken u vriendelijk rekening te houden met de aangegeven datum en tijd voor de griepvaccinatie, aangezien het voor ons niet mogelijk is om iedereen tussendoor te vaccineren. De deur zal om 16.00 uur opengaan, het tijdstip waarop het vaccineren start. Aangezien onze wachtruimte wordt gebruikt als priklocatie, is het helaas niet mogelijk om binnen te wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Ook vragen wij u de oproep (de uitnodigingsbrief) mee te nemen en ervoor te zorgen dat u uw bovenarm gemakkelijk vrij kunt maken. Houd hier dus rekening mee bij uw kledingkeuze.

Dank voor uw medewerking.


Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022