Over ons

Gezondheidscentrum Koolhoven

Alles onder 1 dak

Huisartsenpraktijk Koolhoven is gevestigd in Gezondheidscentrum Koolhoven. In het moderne pand, dat in 2021 geopend werd in de Reeshof in Tilburg, werken wij samen met zorg- en dienstverleners van verschillende disciplines om optimale en toegankelijke zorg te bieden aan de inwoners van de wijk.

In het centrum van 1.100 m2 zit niet alleen onze eigen huisartsenpraktijk, maar ook een apotheek, een fysiotherapiepraktijk met een grote oefenzaal, gezondheidspsychologen, diëtiste, verloskundigenpraktijk, podotherapeut, ADHD verpleegkundige, opticien, logopediepraktijk en een GGZ praktijk voor jeugd en gezin. Ook voor bloedonderzoek kunnen patiënten hier terecht.
Contactgegevens zorgverleners

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022