Patiënteninformatie

Huisbezoeken

Huisbezoek

Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, dan komt de dokter of de praktijkverpleegkundige naar u toe. U kunt iedere werkdag voor 10.00 uur telefonisch een huisbezoek aanvragen. De onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden van de arts of de verpleegkundige zijn in de praktijk altijd groter dan bij u thuis. Daarom is het, als het enigszins mogelijk is, beter als u naar de praktijk kunt komen.


Afspraak annuleren?

Kan de afspraak onverhoopt niet doorgaan? Geef dit dan ook altijd tijdig aan ons door. Het liefst zo snel mogelijk (uiterlijk 1 dag van tevoren), dan kunnen we namelijk nog een andere patiënt inplannen. Raadpleeg ook ons beleid m.b.t. niet verschijnen op een afspraak.

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022