Patiënteninformatie

Telefonisch Spreekuur

Telefonisch spreekuur huisartsen

Niet altijd is een afspraak op de praktijk noodzakelijk. Soms is telefonisch contact met de huisarts voldoende. Dat scheelt zowel ú als de huisarts tijd, terwijl u toch optimaal geholpen wordt.

U kunt zich voor dit spreekuur aanmelden bij de assistente  en de huisarts belt u dan terug. De assistente zal u vragen naar de reden van het telefonisch consult, zodat de huisarts u goed voorbereid te woord kan staan.

Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor het bespreken van uitslagen, voor zover die niet door de assistentes kunnen worden medegedeeld of waar u nog vragen over heeft. Daarnaast kunt u korte vragen stellen die ook telefonisch beantwoord kunnen worden. Een telefonisch consult duurt 5 minuten.

Voor vragen waar een lichamelijk of aanvullend onderzoek voor nodig is, of die meer tijd vragen, kunt u een afspraak maken voor het gewone spreekuur.Afspraak annuleren?

Kan de afspraak onverhoopt niet doorgaan? Geef dit dan ook altijd tijdig aan de praktijkassistente door. Het liefst zo snel mogelijk (uiterlijk 1 dag van tevoren), zodat we nog een andere patiënt inplannen. Raadpleeg ook ons beleid m.b.t. niet verschijnen op een afspraak.


Openingstijden


maandag
08:00 – 20:00 uur
dinsdag
08:00 – 17:00 uur
woensdag
08:00 – 20:00 uur
donderdag
08:00 – 17:00 uur
vrijdag
08:00 – 17:00 uur
zaterdag
09:00 – 12:00 uur
zondag
gesloten

Contact opnemen
Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022