013 5700020

013 5700020

Een afspraak maken met een van onze huisartsen


Wilt u langskomen? Maak dan telefonisch of online een afspraak met een van onze huisartsen. Bij huisartsenpraktijk Koolhoven staat u centraal.

De spreekuren zijn uitsluitend op afspraak.

Telefonisch een afspraak maken

In verband met de planning kan de assistente vragen naar de reden van uw komst. Zij kan dan een goede inschatting maken van de tijd die u mogelijk nodig heeft. Voor een consult reserveren wij 10 minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben (bijvoorbeeld omdat u meerdere vragen of klachten heeft), wilt u dan zo vriendelijk zijn dit van tevoren bij de assistentes aan te geven?
Ook kan de assistente, eventueel na overleg met de huisarts, u soms telefonisch van dienst zijn, bijvoorbeeld met het geven van een advies.

Wij maken afspraken tussen 08.00 uur en 10.00 uur. Dit kan voor dezelfde dag indien er nog plaats is of als het niet tot een volgende dag kan wachten. U kunt ook afspraken vooruit plannen voor andere dagen, dit kan voor tijden tussen 08.00 uur en 09.00 uur en tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Ook voor deze tijden dient u een afspraak te maken tussen 08.00 uur en 10.00 uur.

U kunt telefonisch afspraken maken via de assistente, maar u kunt ook gebruik maken van onze terugbelservice. Spreekt u duidelijk uw naam, geboortedatum en telefoonnummer in. U wordt dan op een later tijdstip terug gebeld. Als u gebruik maakt van de terugbelservice kan niet worden gegarandeerd dat u nog diezelfde dag terecht kunt. Dit omdat de assistentes tijd nodig hebben om deze afspraken vast te leggen en in te plannen in de agenda.

Als een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan, zou u dit dan tijdig aan ons door willen geven? De tijd kan dan voor iemand anders worden gereserveerd.

Afspraak maken via de website

MAAK NU EEN GEBRUIKERSNAAM EN INLOGCODE AAN!

Het is mogelijk om online afspraken te maken. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam en inlogcode nodig.

Tot nu toe werden inlogcodes en wachtwoorden via de assistentes aangevraagd en aan u verzonden. In verband met veranderingen in de online agenda is dit niet meer van toepassing. U kunt nu zelf uw inlogcodes en wachtwoord aanmaken op de volgende manier.

U surft naar de website http://goedkoolhoven.uwartsonline.nl 

U komt nu in de web agenda van huisartsenpraktijk Koolhoven.

 1. U voert uw email adres in
 2. U voert uw overige persoonlijke gegevens in
 3. Verificatie vindt plaats via uw mobiele telefoon. Houd deze dus bij de hand.
 4. Na verificatie is uw registratie compleet. U ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord via het opgegeven email adres.

U dient voor ieder gezinslid een eigen email adres op te geven!

Mocht registratie toch niet lukken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.