Toestemming uitwisseling medische gegevens

6 december 2022

Heeft u uw keuze al kenbaar gemaakt?

Wij hebben gemerkt dat veel patiënten nog vragen hebben over de mogelijkheid om medische gegevens uit te wisselen. Als patiënt dient u hiervoor eerst toestemming te geven. Om u op weg te helpen hebben we uitgebreide informatie voor u op onze website geplaatst.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie. Komt u er toch niet uit? Dan helpen wij u graag verder.

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022