Online vragen stellen via een e-consult

11 januari 2023

Met een e-consult kunt u online medische vragen stellen aan uw zorgverlener. Het is een handige manier om schriftelijk met uw zorgverlener te communiceren bij vragen die niet dringend zijn en waarvoor een consult op de praktijk waarschijnlijk niet nodig is.

Huisartsenpraktijk Koolhoven biedt u de mogelijkheid om hier gebruik van te maken. U dient hiervoor wel een account te hebben van Mijngezondheid.net

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kijk dan hier

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022