Ooglidcorrectie: samenwerking met Hanssen Medicals

23 maart 2023

Wilt u ook weer een sprankelende blik?

Huisartsenpraktijk Koolhoven werkt sinds 2019 intensief samen met Hanssen Medicals, dat in 2018 werd opgericht door Lisan Hanssen. U kent haar wellicht als de Physician Assistant (PA) in onze huisartsenpraktijk, maar ze heeft ook al bijna tien jaar ervaring in de plastische chirurgie. Zo heeft ze al meer dan 500 bovenooglidcorrecties uitgevoerd en verstaat daardoor haar vak als geen ander.

Door de nauwe samenwerking met Huisartsenpraktijk Koolhoven kan Lisan naast haar werkzaamheden als Physician Assistant ook de intake en behandelingen in het kader van ooglidcorrecties uitvoeren vanuit onze mooie locatie in Gezondheidscentrum Koolhoven.

Overweegt u ook een ooglidcorrectie en wilt u meer informatie? Kijk dan op deze website op bovenooglidcorrectie of op www.hanssen-medicals.nl

 

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022